Om mig

Kronisk smertepatient, hustru, mor, søster, veninde, frivillig og meget mere.

Jeg bor sammen med manden min, og vi har 2 store drenge.

I 2006 fik jeg indopereret en diskusprotese i lænderyggen, men jeg har desværre fortsat mange smerter i lænden med udstråling til benene. Min gangdistance er meget begrænset på grund af smerterne, hvorfor jeg er meget afhængig af mine hjælpemidler.

Det har også betydet, at jeg måtte forlade arbejdsmarkedet, hvilket jeg har meget svært ved at acceptere.

Jeg forsøger på trods af mine smerter at have fokus på det positive i livet. Men det kræver også, at jeg giver mig selv lov til at være i min sorg i nogle perioder.

At leve med kroniske smerter

Det at leve med kroniske smerter er en udfordring. Jeg skal hver dag være meget bevidst om, hvad jeg ønsker at vælge til, og hvad jeg er nødt til at vælge fra, for at have skeer til hele dagen. Hvis det skal være optimalt, så har jeg også en ske i reserve, når dagen slutter – se evt. ske-teorien her.

Det er en vanskelig opgave, som stadig giver mig mange udfordringer på trods af, at jeg har levet med mine smerter i en del år efterhånden.

Mit univers

Velkommen til mit univers, hvor jeg fortæller om, hvordan det er at leve med kroniske smerter.

Efter mange overvejelser har jeg valgt, at jeg vil blogge om de udfordringer, som jeg oplever, som kronisk smertepatient.

Jeg har, som tidligere frivillig på et værested, og som underviser på ”lær at tackle kurserne”, oplevet, at alle har brug for et fællesskab, uanset om man har en kronisk eller psykisk sygdom.

Jeg har derfor valgt at blogge om mine udfordringer og min sårbarhed i håb om at skabe et fællesskab, hvor der er plads til at skrive om stort og småt.

Jeg håber, at du har lyst til følge med på bloggen. 

Stay positive even when it feels like your life is falling apart!

 

Følg mig også på

facebook – instagram

For at få mails om nye indlæg, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev.